Over ons

We gaan bijna allemaal elektrisch rijden binnen nu en tien jaar

De energietransitie

GoChargeGo biedt een praktische oplossing in de energietransitie naar duurzame mobiliteit: we bieden diensten voor de financiering en gebruik van laadunits voor de zakelijke markt.

Missie GoChargeGo

Electrisch laden betaalbaar en beschikbaar maken

Er moeten in Nederland in 2030 1,8 miljoen laadpalen beschikbaar zijn om alle elektrische auto’s adequaat van stroom te voorzien. Bedrijven investeren wel in groene mobiliteit, zoals bijvoorbeeld in elektrische auto’s en fietsen, maar (nog) niet in de voorzieningen daaromheen, mede omdat de laadpalen snel technologisch gedateerd zijn. GoChargeGo biedt laadunits die het altijd doen, nu en in de toekomst. GoChargeGo anticipeert op toekomstige elektrische auto’s en op de behoefte van bedrijven en organisaties om bij hun werkplek eigen laadinfrastructuur beschikbaar te hebben.

GoChargeGo is opgericht in 2019 door Dorien Lathouwers. GoChargeGo is een onafhankelijke lease-onderneming.

De energietransitie vraagt om praktische oplossingen. Wij geloven dat op een no-nonsense wijze de stap naar duurzame mobiliteit kan worden gemaakt. Elektrisch rijden is er één van.

GoChargeGo heeft alles over voor de klant. Wij zijn flexibel en oplossingsgericht. GoChargeGo biedt laadoplossingen die op dit moment, in de nabije toekomst en in de verre toekomst optimaal laden garanderen. GoChargeGo is financier en expert in laadoplossingen, adviseert en geeft inzicht in lopende en nieuwe laadoplossingen.
Kortom: Charging as a Service

Wij hebben in 2013 een paal aangeschaft bij een andere partij. Dat was een dure en die doet het nu niet meer. Met GoChargeGo zijn we nu wel verzekerd van een paal die het altijd doet.

Meer reviews

Direct een offerte aanvragen?