Charging as a Service

Beschik over een laadunit die het altijd doet

Over lease

Laadunits aanschaffen kan een kostbare zaak zijn. In plaats van een grote investering, biedt GoChargeGo Charging as a Service als mogelijkheid. Hiermee betaal je een maandelijks bedrag voor gebruik van jouw laadunit(s) die het altijd doet. Je hebt dus nooit een verouderde laadpaal. En je kunt eventueel ook voordelige stroom afnemen.

Zo bespaar je een grote investering in apparatuur en ben je altijd up-to-date. En bespaar je sowieso op je elektriciteitskosten omdat jouw medewerkers hun elektrische auto op kantoor kunnen opladen tegen een gunstiger tarief dan thuis.

Én er bestaat er zelfs een mogelijkheid tot terugverdienen op gastgebruik van je laadunit (zie keuzehulp). GoChargeGo zorgt ervoor dat je altijd beschikt over premium laadinfrastructuur zodat alle auto’s kunnen laden. Wij regelen alles voor je: vanaf de installatie tot aan gebruik en kostenverrekening.

Keuzehulp

Reken hieronder je besparing uit

Wij hebben in 2013 een paal aangeschaft bij een andere partij. Dat was een dure en die doet het nu niet meer. Met GoChargeGo zijn we nu wel verzekerd van een paal die het altijd doet.

Meer reviews

Direct een offerte aanvragen?